Verzetstour PVV naar Roermond

op maandag, 25 maart 2013. in Verzet

De zogeheten verzetstour van PVV-leider Geert Wilders doet op zaterdag 6 april Roermond aan.
Fractievoorzitter Laurence Stassen van de PVV in het Europees Parlement zei dat zondagmorgen in het L1-radioprogramma De Stemming. Stassen is ook statenlid.

In het kader van de verzetstour verzamelt de PVV in het hele land handtekeningen tegen de bezuinigingen van het kabinet. Volgens de partij treffen die de burgers veel te hard en zijn ze ook slecht voor de economie. De PVV spreekt dan ook van afbraakbeleid.

Behalve Geert Wilders is in Roermond ook de rest van de Tweede Kamerfractie aanwezig. En verder ook de PVV-fractie in het Limburgs Parlement, onder wie fractievoorzitter Michael Heemels en Laurence Stassen.

Lees het bericht op L1.nl

Geert Wilders naar Roermond met verzetstour

op maandag, 25 maart 2013. in Verzet

PVV-voorman Geert Wilders komt op 6 april naar Roermond om steun te zoeken voor zijn verzetstour tegen het huidige kabinet Rutte. Rond 13 uur is hij op het Stationsplein, liet PVV-statenlid Michael Heemels uit Herkenbosch vanmiddag weten.

Wilders loopt na aankomst op het Stationsplein door de stad, samen met andere PVV-Kamerleden, PVV-Statenleden en beleidsmedewerkers van de kamerfractie. Deze laatsten vragen mensen een petitie te ondertekenen, die op Prinsjesdag zal worden aangeboden aan Mark Rutte (vooropgesteld dat hij dan nog premier is). Om 14 uur eindigt het bezoek van Wilders.

Lees het hele bericht op Dichtbij.nl